Op 3 en 4 juni 2023 was het weer zover.
Het jaarlijkse TOTAL HEALTH & BALANCE EVENT.


Laat je inspireren!

Zin in een dagje ontspanning en ervaren wat een Schumann resonantie sessie voor jou kan betekenen? Of ontdekken hoe het is om een acupunctuur behandeling te krijgen? Ervaren hoe het is om energetisch behandeld te worden? Een bodyscan te krijgen waarin jouw lichaam op 660 functies op celniveau gecheckt wordt? Een gezichtsbehandeling gebaseerd op de vijf elementen te ervaren? Een mediatie- of yoga workshop te ervaren? Mee te doen aan een cacao ceremonie? Of een mesologe te laten meten hoe het gesteld is met je lichaamsfuncties- en processen?

Dit en nog veel meer kun jij in een ongedwongen en ontspannen sfeer ervaren. Genieten van een heerlijke dag voor jezelf en kennis maken met diverse alternatieve geneeswijzen op een uniek landgoed in Eindhoven.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de datum van editie 2024?

Klik op onderstaande link of geef je op via het contactformulier.


KOM JIJ OOK?

Heb je vragen? Neem contact op via het contactformulier of stuur een DM via Instagram.

null

Enkele reacties van deelnemers

In balans en vol energie

Tijdens het health en body event was er veel aandacht voor diverse manieren van gezonder leven. Van yogalessen, een energetische behandeling tot massages, een mesologisch consult of acupunctuur.

Een heerlijke verwendag voor jezelf waarna ik voldaan, in balans en vol energie weer naar huis ging; aanrader!

Susanne van der Linden

Zéér geslaagde ontspannende dag!

Een ontdekking naar Health & Body in een rustgevende, mooie omgeving met vriendelijke begeleiding en een goede verzorging. Het was een zéér geslaagde ontspannende dag!

Leonoor Grimberg