Video Aspect Ratio: 9:4


Schumann 7.83 Hz frequentie  - EARTH FREQUENCY

Vital Lifestyle werkt met Schumann frequentie.Het is een technologie gebaseerd op de 7.83Hz frequentie en een manier om te kunnen ontladen van fysieke en mentale spanningsklachten.

De zon en de aarde..
schumann-ionosfeer
zijn met elkaar in verbinding..

Wat zijn frequenties eigenlijk?De zon en de aarde zijn met elkaar in verbinding en creëren een leefomgeving voor al het leven op aarde. Deze verbinding kunnen we niet zien en alleen als er een onweersbui plaatsvindt en de bliksem inslaat, komt er bij de ontlading enorm veel energie vrij. De trilling is op grote afstand waarneembaar met zichtbare, hoorbare en voelbare effecten. Elke trilling die ontstaat door donder en bliksem reist door de lucht.
Wifi en radiogolven zijn ook onzichtbare frequenties die in een andere snelheid door het luchtruim reizen. Het is alsof de lucht om ons heen constant zachtjes trilt. Zo is er een voelbaar verschil van de atmosfeer in een stedelijke ruimte of wanneer je in de natuur bent.
Ons lichaam is gevoelig voor trillingen. En als we verder inzoomen dan kan niet alleen de atmosfeer buiten onszelf invloed hebben maar ook onze eigen energie, gedachten en emoties beïnvloeden ons welzijn. We stemmen constant af op onze gedachten en emoties, zodat we kunnen horen, zien en voelen.
Wanneer je meer ontspannen bent ben je minder gevoelig voor negatieve energie.

Gun jezelf om te vertragen en maak ruimte voor een meer ontspannen en vrijere versie van jezelf.

Wat kan de Schumann frequentie voor je betekenen?
Bij onbalans in het lichaam is de trillingsfrequentie verstoord. Deze verstoringen kunnen met ondersteuning van resonantie apparatuur worden hersteld.
De fijn afgestemde, driedimensionale en ritmisch ronddraaiende impulsen van het energiesysteem werken op het fysieke en psychische vlak.

Wat wordt er in gang gezet?
Lichaamscellen reageren op deze informatie en verbeteren de communicatie die de zenuwcellen onderling hebben met elkaar. Op deze wijze wordt het zelf herstellend vermogen geactiveerd, worden afvalstoffen afgevoerd en wordt de hormoonbalans en immuunsysteem versterkt.
Het verbetert de lokale en algehele beweeglijkheid en spiercoördinatie. Het activeert de bloedsomloop en stofwisseling waardoor spanning en gevoelige blokkades kunnen worden opgeheven.

Voor wie is het geschikt?De frequentie sessie is een veilige en effectieve manier om onze natuurlijke staat van welzijn te herstellen, verbeteren en te behouden.Het heeft geen negatieve bijverschijnselen en het is toe te passen bij kinderen en tot op hoge leeftijd te gebruiken. De trilling activeert direct een gevoel van loslaten en diepe ontspanning. Het verbetert het algehele welzijn al na enkele sessies en de conditie is eenvoudig te onderhouden.

Kortom, frequenties, energie, trillingen en de verbinding tussen ons brein, hart, lichaam, emoties en omgeving spelen een belangrijke rol in ons welzijn. Een ontspannen lichaam met een coherent energieveld heeft een positieve invloed op ons zelf herstellend vermogen en kan bijdragen aan een betere gezondheid en welzijn.

Als je vragen hebt over Schumann training zowel individueel als in groepsverband en meer informatie wilt, kun je me een bericht sturen via WhatsApp, Instagram en via het contactformulier.