Neurofeedback is in eerste plaats een sportschool voor de hersenen.

Hoe verloopt een trainingstraject?

In een eerste gesprek maken we kennis en verkennen we jouw vraag met aansluitend een Neurofeedback training van 15 minuten.

We stellen samen vast of we verder willen en maken afspraken over een trainingstraject. In de contacten is ruimte voor gesprek, voor het ervaren en het doen. Rust en aandacht zijn belangrijk. Een Neurofeedback training duurt 33 minuten. Een volledige afspraak duurt ongeveer 50 minuten.

De kosten van een kennismaking met training bedraagt €35,--
De kosten van een Neurofeedback training bedraagt € 65,--

Heb je een onderneming of werk je in een bedrijf met meer dan 4 werknemers, dan is Neurofeedback training op locatie mogelijk. Neem voor meer informatie contact op.


null

null

Reviews

Positieve energie
Spontaan, rustgevend en openminded, is hoe ik Karin van den Boomen heb ervaren.
Bij mijn eerste Neurofeedback behandeling/ervaring voelde ik rust. Er kwamen veel herinneringen omhoog op een positieve manier, mooie ervaring met veel inzichten.


Ik heb na zoveel jaar mijn eigen energie en kracht weer mogen voelen. Dat had ik echt ff nodig, zodat mijn zelfvertrouwen daardoor weer terug is gekomen.


Super dankbaar voor jou.

Pascal

Recht door zee!

Recht door zee, oprecht, zacht en bekrachtigend.

Karin schept een mooie ruimte waarin het beste van mezelf naar boven mag komen.


De Neurofeedback was als een bad van ontspanning.

Willem

Prettige ervaring

De neurofeedback bij Karin was een hele prettige ervaring voor mij. Ik wist eerst niet zo goed wat ik moest verwachten, maar ze legde alles heel helder uit. Ik heb de sessie als zeer ontspannen ervaren en viel zelfs bijna in slaap. Ik heb inmiddels een aantal sessies gehad en mijn angsten zijn stukken verminderd.
Birgit