Hoe verloopt een trainingstraject?

Werkwijze

In een eerste gesprek maken we kennis en verkennen we jouw interesse in Schumann resonantie, gevolgd door een sessie om de Schumann technologie te ervaren.

Samen bepalen we of verdere samenwerking gewenst is. We plannen  een trainingstraject van 6 sessies in een periode van 9 weken of stellen we een traject op maat op. In de contacten is ruimte voor gesprek, praktische ervaring en actie. Rust en aandacht staat centraal.

Als je een bedrijf hebt of in een organisatie werkt, is het ook mogelijk om Schumann resonantie sessies op locatie te verzorgen.


Zowel consumenten als professionals kunnen bij Vital Lifestyle terecht voor hun eigen ontwikkeling. Zo is er de mogelijkheid voor een presentatie op locatie met ervaring in groepsvorm.


null

Tarieven

De kosten voor een individueel consult staan hieronder vermeld.
De genoemde tarieven zijn voor particulieren en inclusief BTW.

• Oriënterend telefonisch gesprek, max. 20 min. Gratis• Eerste consult is altijd inclusief intake, duurt 60 min., € 65,--
• Trainingstraject 6 sessies € 299,--
• Los consult duurt 45 min., in de praktijk, € 55,--
• Consult op locatie, duurt 60 min., € 135,-- *

* 20 kilometer rondom Eindhoven.

Consulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.


Voor specifieke vragen over trainingstrajecten, informatieve bijeenkomsten, prijzen en voorwaarden voor bedrijven en organisaties, mogelijkheden voor kleine groepen  en overige vragen: neem contact op via het contactformulier, per mail of whatsapp.

CONTACT

BRAIN NEURON