IMPACT EN GEVOLG

Wanneer je Schumann-resonanties aan het lichaam toedient verbetert de cellulaire communicatie. Men heeft ontdekt dat de Schumann-resonanties het lichaam kunnen aarden, wat leidt tot aanzienlijke welzijnsvoordelen. De 7.83Hz frequentie is een essentieel hulpmiddel voor ieders welzijnsroutine.

De voordelen van Schumann resonantie zijn onder meer:

Kalmeert nervus vagus.

Schumann resonantie verhoogt de activiteit van de nervus vagus. Daarmee kalmeert het zenuwstelsel. Het leidt tot een betere rust en herstel, wat cruciaal is voor de algehele gezondheid en het welzijn.

Verbeterd cellulaire vernieuwing en herstel.

De Elektromagnetische resonantie van het systeem stimuleren cellulaire vernieuwing en herstel, waardoor het genezingsproces van kneuzingen en blessures wordt versneld.

Spierontspanning en prestaties.

Schumann resonantie helpt bij spierontspanning en kan de spierprestaties verbeteren, wat gunstig is voor atleten en personen met spier gerelateerde problemen.

Potentiële anti-verouderingsvoordelen.

Er zijn aanwijzingen dat Schumann resonantie de productie van hormonen zoals HGH kan stimuleren, die anti-verouderingseigenschappen hebben. Het speelt ook een rol bij de lichaamssamenstelling, spiergroei en kracht.

Verbeterde bloedsomloop.

Regelmatig gebruik van Schumann resonantie verbetert de doorbloeding en heeft een positieve invloed op je lymfestelsel en kan het immuunsysteem versterken.

Verminderde ontsteking en zwelling.

Het systeem kan ontstekingen en zwellingen in het lichaam verminderen en helpen bij het herstel van blessures en verminderen het ongemak van verschillende aandoeningen.
“HET IS TIJD OM JOUW WELZIJN NAAR EEN HOGER NIVEAU TE TILLEN”