Mijn naam is Karin van den Boomen, een gedreven en geïnspireerd persoon en geruime tijd geleden bevangen en bevlogen geraakt door de hersenen. Dit vanuit persoonlijke vragen die ik over mezelf en mijn leven had waar ik toentertijd zoekende in was. Wat later uitdraaide tot frequentie specialist.

Sinds 2008 ben ik bezig met het onderzoeken van verschillende methodieken en technologieën op gebied van Mind Body Energy en het optimaliseren van je brein en lichaam. In samenwerking met health professionals, werd een bestaand behandelprogramma op vorm en technieken verder door ontwikkelt en door neurowetenschap, voeding, beweging en frequentie technieken samen te voegen concreet vormgegeven.Schumann resonantie

LIFE  IS  MENTAL

Zolang ik me kan herinneren ben ik gefascineerd door hoe we ons als mens bewegen en wat ons van binnen beweegt. Mijn diepe verlangen om meer uit mezelf en het leven te halen werd in 2006 bekrachtigd na de diagnose van epilepsie en een hersentumor. Het bracht me persoonlijk in beweging.


Waarnaar op weg? Ik had, na de eerste hersenoperatie, in de beginperiode geen idee. Na de tweede hersenoperatie in 2008, waarbij hersenstructuren werden verwijderd, kwam ik op een nog onbekend zorgstuk. Destijds was er geen specifieke begeleiding voor NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).
Ik was mezelf kwijt geraakt en het werd een zoektocht met twijfel en angst. Ondanks dat ik 100% werd afgekeurd probeerde ik mee te draaien in het maatschappelijk proces. In die tijd had ik dagelijks epileptische insulten en in de jaren die volgden onderging ik verschillende hersenonderzoeken. Aan de hand hiervan werd ik in 2012 voor de derde keer geopereerd en werden nog eens 3 hersenstructuren temporaal en midden van mijn hersenen verwijderd. Functies werden overgenomen door andere hersendelen en dit verliep niet helemaal soepel. Ik ging me meer verdiepen in het menselijk brein en de werking van hersenstructuren.

Mijn levenservaring met de opgedane kennis over het brein en het zelf herstellend vermogen, gaf me de wilskracht om te onderzoeken en pilots te starten.
Ik ontdekte hoe je optimaal kunt functioneren wanneer je de coördinatie van het brein en lichaam leert kennen en deze in balans kan brengen in een levensstijl die goed voelt.

Sindsdien ben ik mij gaan richten op het ondersteunen van individuen bij het bouwen aan een krachtige mind en een lijf met een grote(re) belastbaarheid.

null